2009. december 31., csütörtök

A testnéző


MSP
Originally uploaded by ribizlifozelek

A body scanner se rossz szó, nekem azonban a testnéző jobban tetszik.
Hollandiában már bevezették, Salt Lake Cityben is van egy ideje. Sokan gyűlölik.
- Látják a meztelen testem körvonalait! - mondják.
- Látják a feleségem meztelen testének körvönalait! - mondják mások, akiket kevésbé szeretek, mi ez a tulajdonosi hozzáállás? Tiltakozzék a feleség, ha őt ez zavarja. Nagykorú.
- Látják a gyerekem meztelen testének körvonalait! - ez érthetőbb.

Persze a zombiszerű körvonalnak kevés köze van az igazi emberhez és nagyon perverznek kell lenni ahhoz, hogy ez valakiben valamilyen szexuális reakciót kiváltson - leszámítva persze az impotenciát és a frigiditást. Másfelől a tömeges meztelenségben -szerintem- semmi erotikus nincs. Napi pár száz zombi és a szkennert bámuló biztonságiember ruhafétisisztává válik.

Paranoid világban élünk. Sajnos nem rajtunk múlik a paranoia mértéke. Minnél paranoiásabbá válunk, annál kívánatosabb célpontok leszünk

Karácsonyra újabb paranoianövelő ajándékot kaptunk. Szerencsére ez az ember egy nagy balfék volt. (A következő párbeszéd fiktív, én találtam ki.)

- Muszlim testvér, kérek valami jó kis robbanószert. Repülőt akarok robbantani.
- Tesvér, hová valósi vagy?
- Nigériába.
- Nigériába? És szoktál nigériai leveleket küldözgetni?
- Persze!
- Csak nem nigériai bankár az apád?
- De, nigériai bankár!
- Testvér, egy nigériai bankár fiának, aki leveleket ír, mindent. Ezt tedd az alsónadrágodba és gyújtsd meg! Lesz majd meglepetés!

A többi ismert. A balfék ráadásul több évet elpocsékolt gépészmérnökként tanulással az életéből úgy, hogy nem tudta a cuccot leellenőrizni, használni vagy nem tudott magának csinálni. Az oktatási rendszer csődje. Szerencsére.

Las Vegas

A testnéző képernyőjéhez tapadó smasszer ráadásul nem embereket lát. Zombikat, akiket nem tud élő emberhez kötni. A kukkoló a reptér másik végében ül és zombikat néz - nem élő embereket, nem tudja, hogy akit bámul, az fiatal, idős, csak a krumpliszerű zombit nézi.

Amikor először hallottam a kütyüről, már tetszett. Utálom, ha motoznak. Legyenek magyar rendőrök, amerikai titkosszolgák, ukrán határőrmaffiózók vagy holland reptéri alkalmazottak.

Főleg az utóbbiak miatt pártolom a testnézőt.

2003-ban Amszterdamon át repültem Minneapolisba. Valamiért az egyik smasszernek gyanús voltam. Lehet, aznap már túl sok arabot motozott meg és a politikai korrektség jegyében kellett a statisztika: x% európai.

Félreálltam, jött a motozóember. Két méter magas, szőke, valamikor úgy mondták, tisztafajú árja, nagyjából olyan mosollyal, amit az ember egy tisztafajú, egyenruhába öltöztetett árjától elvár. A mosolyból és a nézésből még egy valamit szűrtem le: ez az ember valóban élvezi a munkáját.

Motozás. Hát. Karok. Derék. Fenék. Combok. Lábköz. Bal golyó: megvan. Csingiling. Jobb golyó: megvan. Csingiling. Biztos megvan? Tényleg kettő? Más is a helyén?

Na, az ilyenektől lehet megszabadulni a testnézővel. Nézze a zombiszerű krumpliszsákot, ami alapján ha lát nem tud felismerni egy ismeretlen egy távoli szobában. Nem érdekel. De lehetőleg ne érjen hozzám.

STOP!

2 megjegyzés:

Ziebi írta...

Engem csak egyszer motoztak meg, de az nagyon diszkrét volt, nálam egy egy fejjel alacsonyabb nő csinálta, ha rossz helyre nyúl simán lefejelem. Mondjuk akkor valószínűleg nem innen írogatnék hanem valamelyik dutyi közös számítógépéről.. :)

ribizlifozelek írta...

A bortonokben idonkent lehet internetezni, persze az or lefejelese lehet, egybol ingyenes kubai utazassal jar...