2009. május 6., szerda

Az üvegcse


DSCF2806
Originally uploaded by ribizlifozelek

Amikor Yodával elkezdtük járni a környező hegyeket, megállapítottam, a Mester az Erő révén olyan dolgokat talál meg, amiket mi, szegény halandók látni sem bírunk. Mi látni se bírjuk - ő pedig megeszi.

Szarvasalkatrészek, melyekről a patás java hiányzik, a lebomlás végső stádiumában járó csirkecombok, frissen lepisilt panírdarabok mind vonzzák a Mestert.

Can we discuss the structuring of events?

Idővel vidám közelharcot vívtunk egy-egy gusztusosabb falatért, majd elszörnyedve néztem a kezemben maradt, valami gyanús tetemből származó bomló húscafatot.

Ekkor kaptam a folyékony fertőtlenítőt. Ez a fertőtlenítő egy nagy találmány: nem kell hozzá víz és mégis tökéletesen lehet vele kezetmosni. Táborozáskor is ideális.
Eleinte túlélőhátizsákomban lapult a tárca, a könyv, valami ennivaló és víz mellett.

Survivor kit

A táskából nehéz volt előbányászni. Azt sem akartam, hogy esetleg eláztassa a belsejét, ezért a hátizsák szíjára akasztottam fel. Nagyon kézre állt, azonban ha Yoda nélkül mentem valahova, nehéz volt levenni és nevetségesen nézett ki a fityegő üvegcse. Végül az övemre akasztottam. Könnyű levenni, ha kell, egyszerű hozzáférni és használni. Csak fél kézzel fel kell pattintani a kupakját és mehet is a srpicc.

A tüsszögő disznók újabb nehézséget támasztottak: a cucc majdhogynem hiánycikké vált. A boltok most végre megszabadulhatnak többéves elfekvő készletüktől és többet is kérhetnek értük.

Még jó, hogy van itthon pár tartalék üvegcse.

Nincsenek megjegyzések: