2009. október 24., szombat

Szomszédok - a Macskaember


Can I play with Yoda?
Originally uploaded by ribizlifozelek

A Macskaember a háztömb másik végében él egy kertesházban. A ház hatalmas ablakszemekkel néz az utcára és figyel a macskákra. Meg a macskák figyelnek benntről kifele.

A ház előtt szép zöld, gondozott gyep,a gyepen macskák és bokrok hevernek szétszórva. A háznak van egy hosszú verandája, ahol jégolvasztós és macskaeledeles zsákok hevernek. Meg macsakák.

A teraszon hintaszék, ott szokott ülni Catman és onnan gyönyörködik alattvalóiban. Általával macskával az ölében ül. Ilyenkor gyakran újságot olvas.

A Macskaember szikár, negyvenes, vidám férfi. Úgy sejtjük, van egy barátnője, mert éjjelente többször kimarad: nincs fény a házban, csak macskák.

Catman egy macskamentő cégnél dolgozik önkéntesként, ők elárvult, elveszett, megunt macskák mentésével, kasztrálásával és örökbeadásával foglalkoznak. A Macskaembernek egy Toyota mikrobusza van, abban tartja ketreceit és a házba már nem férő macskaeledelt. Ha esetleg hazaviszi a munkáját, akkor az egész jármű hangosan nyarvog, mindaddig, amíg egyenként be nem viszi a kosztosokat a házba.

Yoda imádja a házat és szeretetét gyakran pici, valamelyik borkon hagyott jellel fejezi ki.

White cat

2 megjegyzés:

Christine írta...

Kedvenc szomszedom lenne. Szivesen lennek nala onkentes macskasimogato!:-)))

ribizlifozelek írta...

Kedves ember, szerintem lehetne vele beszelni.