2010. január 15., péntek

Mit vesznek a boltban?

Alien Stasis Chamber

Többször kérdezték tőlem barátok, család, (online)ismerősök, hogy megy a zazzle bolt és tudom-e, mit fognak venni az emberek, ha vesznek egyáltalán valamit.

Az első kérdésre a válasz egyszerű: a bolt meglepően jól megy (kop-kop). Még jobban megy, ha figyelembe vesszük, hogy a Zazzlén közel huszonhatmillliárd cucc van fenn és ebből kétezer a mienk. Engem az is meglep, hogy egyáltalán vesznek valamit.

H1N1 - Not a Pig deal shirt

Aktuális dolgokat mindig sokat vesznek, a disznóinfluenzás polók eladási aránya tökéletesen mutatja, mennyire erősen 'dühöng' a járvány. Most hideg van, nincs járvány és nem vesznek malacos kitűzőt és pólót. (Hogy miért a lentebbi malacos rajzot kedvelik jobban 4:1 arányban, azt se tudom, nekem a felső röfi jobban tetszik.

I don't have swine flue shirt

Azon nem lepődtem meg, hogy karácsonyra több száz karácsonyi üdvözlőlapot vettek. Bár amikor valaki 391-et rendelt ugyanabból a lapból, kicsit csodálkoztam, hogy mekkora lehet a család.

Áldott Karácsonyt card

Remélem, majd Bálint (vulgó Valentin) napra is küld majd minden rokonnak valamit.

Happy Valentine's Day Darling card


Azt képtelen vagyok megmondani, hogy mit fognak szeretni az emberek. Végtelen mennyiségű, méretű, színű város-ember-állat-táj posztert gyártottunk, és az valamiért nem megy (lehet, nem elég szépek, bár ugyanazt képeslapban és hűtőmágnesben tucatszámra viszik őket, mint a cukrot).

Sukiennice print

Képeslapból természetesen inkább amerikai fogy, de spanyol holmikat is vesznek. Bögrét szo-szo. Legnagyobb meglepetésemre az a Amerikai Kisvárosok naptár mellett rengeteg Európai főváros naptár is fogyott és még a Budapest és a Duna is kelendő volt. Legjobban az autós pólok leptek meg.

New beetle shirt

Nem az új- és régi bogár volt a sláger. Nem a vicces feliratok, bár azt is szerették hanem a Jeep:
Real Jeeps don't leak. They just mark their ter... shirt

Ilyesmiből majdhogynem bálaszám vettek. Az abszolút sláger mégsem ez volt, hanem a jó öreg SAAB 900, ami Új-Zélandon, Ausztrálián, Csehországon, Hollandián és Anglián át beterítette a földgolyót.
SAAB 900 shirt

Tudom, hogy ez egy kultusz-autó, hogy a SAAB nevét sokat hallani mostanában, de akkor is meglepődtem. Ennél jobban csak a természet- és társadalomtudományi holmik sikere furcsább. Meg az, hogy az embereknek matematikai gondjaik vannak:
Math problems? Call 1-800-[(14x)(12i)2]-[sin(x... bumpersticker

4 megjegyzés:

Ypszi írta...

A poszterekkel szerintem az lehet a baj, hogy poszter. Nem nagyon divat az már. Képeket lehet a neten is nézegetni,meg a desktopra kitenni háttérként. De lehet, hogy más az ok.

ribizlifozelek írta...

Az en vetkem! Ez egy Leiter Jakab volt - a poszter szo tul kenyelmes volt: ez inkabb falra akaszthato, bekeretezheto foto. Ebbol itt viszonylag sok van, minden aruhazban folyososzamra kapni.

Ypszi írta...

az is kép, én az említett okok miatt nem tartok képeket a falon.. esetleg majd vmi saját fotókollázst.. max.. meg az összerakott puzzlet legfeljebb :)

Parmez írta...

Tulajdonképpen milyen telefonszámot is kell felhívni az utolsó képen?