2010. január 25., hétfő

Gyógyszerrendelés online


Dyche's Rexall Pharmacy
Originally uploaded by ribizlifozelek

Fogytán volt az a szájvíz, amit a doki írt fel receptre pár hónapja. Kellett egy új adag. Receptért ilyenkor nem kell menni, egyszerre több havi gyógyszert ír fel az orvos azokból a dolgokból, amit folyamatosan kell szedni. A receptet leadtuk a sarki szupermarket gyógyszertárában. Ha elfogy a bigyó vagy a szájvíz, akkor csak telefonálni kell nekik, hogy kell a következő adag. A rendelést le lehet adni online is.

Az online gyógyszerrendelés egyszerű dolog: rá kell menni a Smith bolthálózat honlapjára. Ki kell választani a gyógyszertárakat. A gyógyszertáraknál ki rá kell kattintani a megfelelő linkre (refill). Nincs elfelejthető jelszó és egyéb bonyolult adminisztárció.

Be kell írni a recept számát, majd telefonszámunk utolsó négy számjegyét. Ezzel meg is történt a vevő azonosítása. Ezután ki kell választani a megfelelő gyógyszertárat: be kell írni a hely telefonszámát (ez rajta van a gyógyszeresüvegen a vény azonosítási számával együtt). Utolsó előtti lépésként meg kell mondani, hogy a gyógyszert minnél előbb (ma) akarom-e begyűjteni vagy ráér holnap is. Aztán lehet is öblögetni és gargalizálni.

Nincsenek megjegyzések: