2010. január 31., vasárnap

Yoda bevásárol a Petsmartban - Képriport


Yoda shopping
Originally uploaded by ribizlifozelek

A Petsmart egy nagy kisállatáruház, ahol mindent lehet kapni, ami háziállat és háziállatfelszerelés. Még különféle horror-kiegészítőket is forgalmaznak. (A fotók iPhone-nal készültek minőségükért elnézést kérek.)

Mi egy kupont kaptunk a cégtől emilben: 40 dolláros vásárlásból elengednek 10-et. A Mester kedvenc bogyója úgyis fogytán volt, elmentünk.

Petsmart

A 16 kilós zsákot hamar megtaláltuk, fellódítottuk a kocsira, aztán körülnéztünk a boltban. Yoda mindent megszagolt, miközben mi kiszörnyülködtük magunkat. Gyerekeseknek és kutyásoknak, macskásoknak mindent el lehet adni. Kutyásoknak árultak kis övre akasztható táskát, amibe a jutalomfalatokat lehet tenni.

training bowl

Végtelen mennyiségben árultak kutya-macskaruhákat. Ezek a ruháknak a jó része azonban nem a hidegtől védte az állatkát, hanem öltöztette őt.

Princess accesories

E ruhácskáknak a segítségével pillanatok alatt bármilyen tisztességes kutyából Princesst lehet csinálni.

Princess me not

Szemeztünk egy kicsit a kutyajátokokkal, aztán tovább nézelődtünk:

Eyeballs

A fűthető kutyatálka után a madárrészlegen ért engem a legnagyobb meglepetés. Egy hatalmas szekrényről először azt hittem, madár sütésére való, nem pedig tartására. Többszöri körbejárás után sem voltam biztos a dolgomban, pedig a felirat egyértelmű volt, csak a kinézet sugallt mást.

Bird cage or owen

A halak Yodának nagyon tetszettek, ahogy össze-vissza úszkáltak kék medencéjükben. Minket főleg az emberi találékonyság képesztett el, hogy mi mindent lehet még elsüllyeszteni egy akváriumba (extra pénzért):

Sunken Ship

A kalózhajó, a kincsesláda, UFO nem volt annyira meglepő. A negyvenes évekbeli Ford kisteherautó láttán viszont már felcsillant a szemünk. Valószínűleg ma nagyon sok ilyen teherautónak tényleg a természetes közege a víz.

Underwater truck

Fél óra alatt elteltünk a rengeteg hihetetlen ötlettel. Yoda még nézegette egy kicsit a halakat, aztán hazementünk nan-t készíteni.

I want a BIG fish!

3 megjegyzés:

Pyry írta...

ez az ahol kutyatanfolyamokat is tartanak?

Phoebe írta...

:D
az a bird cage nem valami meggyozo, miert olyan zart?
a kutyak es a macskak szerintem a legjobb uzlet.tengeri malacnak nincs nagy valasztek.meg jo.:D

ribizlifozelek írta...

Pyry, igen.

Phoebe, hat igen, kutyahoz-macskahoz rengeteg a kiegeszito.
Szerintem a kalitkaban madarat is lehet sutni...