2011. március 9., szerda

Politikus takarítónő

Trash

A szállodai létnek vannak előnyei. A recepciós átveszi csomagjainkat és szól, ha jött levelünk. Hetente egyszer jön a takarítónő és kitakarít, kicseréli a törölközőket, hoz tiszta ágyneműt.

Keddenként van takarítónap. Most kedden azonban délelőtt szükségünk volt a szobára. Most nem a szokásos takarítónő volt szolgálatban, de ez a hölgy is készségesen megígérte, hogy majd kettő után jön. A munkaideje úgyis ötig tart.

Elintéztük, amit el kellett intéznünk a szobában, majd elmentünk otthonról. M-et vittük ki a pályaudvarra, ugyanis M folytatta amerikai turnéját és elindult New York fele. Útközben álltunk egy keveset a dugóban Boston egyik körgyűrűjén, aztán hazafele álltunk egy sort Boston másik körgyűrűjén, de aztán este hétre hazaértünk. Természetesen a takarítónő nem takarított.

- De hát bejelölte, hogy megcsinálta a szobát! - csodálkozott a recepciós, majd megígérte, másnap felküld valakit takarítani.

A takarítónőnek politikusi agya van, arra gondolhatott, úgyse vesszük észre, hogy nem takarított, elég, ha azt mondja, megcsinálta, mi pedig, egyszeri lakók majd ezt elhisszük neki.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ne politizáljatok!

Parmezán írta...

Nekem meg az jutott eszembe, hogy a takarítónő benézett a szobába, és látta akkora rend és tisztaság van, hogy itt már kellett takarítania, csak elfelejtette a kipipálást. Úgy hogy kipipálta, és kész.