2009. április 1., szerda

Horrorsztori


Horror
Originally uploaded by ribizlifozelek

Hétvégén bevásárolni voltunk, Yodának vettünk egy kis ennivalót. Remélem, a 15 kilos zsák egy időre elegendő lesz a Mester számára.

Azért vettük a nagyobbik zsákot, mert így tíz pénz kedvezményt kaptunk.

Miután kifizettük a zsákocskát, körülnéztünk az állatkereskedésben és döbbenten láttunk meg egy szokatlan pultot.
Teljesen úgy nézett ki, mint a puccos bioboltok egészséges retket kínáló polca. Ezek azok a retkek, amik majd kicsattannak az egészségtől és amiket egészségtől kicsattanó organikus farmerek termesztenek olyan természetes farmokon, ahol még a dízel is bio.

Crickets to go

Hüllőeledel-központ - olvastuk.

Ettől persze azonnal az otthon tartott kicsi, vidáman futkározó T. Rexek jutottam eszembe, ahogy fogócslázás közben bájosan átharapják az asztal és a gazdi lábát - egy mozdulattal.

Aztán kiderült, van itt tücsök elvitelre. Az egzotikus konyhát kedvelő állatbarát vesz egy tucat tücsköt (11 cent 12 zenész) és már vetheti is a ciripelő jószágokat a madárpók elé.

Dragon

Idővel azt is megtudtuk, hogy sokan vesznek öt-tíz pénzért tücsköt, bogarat, lefagyasztják és amikor kell, kivesznek egy-egy darabot és kendermagként a ragadozó elé szórják.

Az egészséges, természetes diéta hatására a hüllök jókedvűek lesznek és a madárpók is csillogó - nyolc - szemmel fogja követni kis gazdáját.
A magunk részéről hüllők és pókok helyett maradunk a kutyánál. Valamiért úgy érzem, Yoda kedvesebb, hűségesebb és ragaszkodóbb társ, mint egy varánusz vagy egy madárpók.

Cute dog

2 megjegyzés:

Ziebi írta...

Én is Yodára szavazok. :)

ribizlifozelek írta...

Mi is!