2008. március 13., csütörtök

A Bogárember visszatér


We have a bug
Originally uploaded by ribizlifozelek

Tegnap délután teletacepaozták a házat. Mindkét bejárati ajtóra és minden lakásajtóratettek egy hírdetést, miszerint másnap egy órakor jön a Bogárember és spriccelni fog.
A Bogárember, kövér, asztmatikusan lihegő fickó, olyam, mint a rovottmultú hajóorvos Kvasztics Fedor. Fhér egyenruhában érkezék, bakancsban és liheg. Fegyvere az övén fityeg, egy fél méter hosszú valami, amivel mintát vesz vagy éppen spriccel.
A Bogárember szereti a csokit. Mindig megkínálom és mindig örömmel vesz egy darabkát. Lehet, ezzel megrövidítem az életét, de nem látszik emiatt sértődöttnek.
A Bogárember ellenőrzi, vannak-e rovarok és rágcsálók a házban. Mindig jön, ellenőriz és megy. Ezért nem értettük, miért kerítettek most a Bogáremberénél is nagyobb feneket a dolognak. A felhajtás miatt arra számítottunk, mindent vastagon belep majd a rovaritró por, azzal fogjuk só helyett ízesíteni a vasárnapi ebédet.
Aztán csak annyi történt, hogy a Bogárember spriccelt egyet a konyhában, egyet a fürdőszobában, de akkorát, hogy azzal semmiben sem tehetett kárt, megette a csokiját és ment. Yodának még arra se volt ideje, hogy megegye.
Biztos vagyok benne, hamarosan jön megint.

Nincsenek megjegyzések: