2011. november 30., szerda

Ez elment vadászni...

Kacsak

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer két barát. A két barát szeretett vadászni, ezért fogták magukat és elindultak kacsavadászatra. Vittek magukkal elemórzsiát, csónakot, két vadászpuskát és velük ment hű társuk is, egy lelkes vadászkutya.

A vadászok egy madárrezervátumba mentek, ahol teljesen törvényesen lehet tájékozatlan kacsákra vadászni, olyanokra, akik azt hiszik, hogy a madárrezervátum azt jelenti, hogy ott nem lehet vadászni.

A vadászok bepakoltak csónakjukba, egyikük pedig szórakozottan etette a csónak szélére a csőretöltött és biztosítatlan tizenkétlövetű sörétespuskáját, majd lehajolt, hogy eloldja a kötelet. Hű labradorja ezt a pillanatot választotta ki arra, hogy szeretett gazdája után ugorjon a csónakba. Az eb igazi vadászkutya lehetett, mert pont a puskán landolt és egyből el is sütötte a fegyvert, ami megspékelte a bátor vadász fenekét söréttel.

Lehet, az ivartalanított eb a szemet szemért elvet próbálta követni.

Sokan állítják, a kutyák szeretnek arcra támadani. Lehet, most is ez történt, csak a két testrész közötti különbség elenyésző volt.

... and me?

Forrás:
Salt Lake Trubune, 2011.11.30.

6 megjegyzés:

Boston2 írta...

:)

Csak kicsi kiigazítás: a "12-gauge shotgun" nem 12-lövetűt, hanem 12-es kaliberűt jelent.
(Úgy alakult ki, hogy a cső átmérőjével megegyező átmérőjű ólomgolyókat dobáltak egy mérleg serpenyőjébe, és ahány darab kitett 1 fontot, annyi a kaliber).

ribizlifozelek írta...

Ezzel bakot lottem. Koszonom a kiigazitast.

Boston2 írta...

Közben így utólag belegondolva, ettől még lehetett akár 12-lövetű is... :)

Jó Sir Robin a bátor írta...

Ez még valahol tananyag lesz, csak az a kérdés hol. A vadászvizsgán a kutyakiképzőben vagy a vadkacsák önvédelmi egyletében?

Unknown írta...

Igaziból az eb kacsapárti volt, csak nem merte bevallani. Igy azon a napon sok kacsa megmenekült.:)

Ezt a képet te csináltad? Nagyon aranyos!

ribizlifozelek írta...

Mar latom a focimet a bulvarsajtoban:
A vadaszkutya kijon a szekrenybol es lo.