2008. február 20., szerda

Yoda-hordozó


Hello world!
Originally uploaded by ribizlifozelek

Mivel Yodának mindenképp majd repülőre kell ülnie, kapott egy repülőgépre felvihető, az ülés alá besuvasztható kutya-hordozót. Szerintem egy darab sonkának jobban örült volna.
A hordozó az egyre jobban elterjedő kutyához képest kicsinek tűnik. A doboz az egyik oldalán és a tetején nyitható, ám az első ajtó csak virtuális, Yoda nem meri átdugni rajta a fejét és nem azért, mert nagy a feje.
A kutya feneke valóban nagy. Ennek ellenére – és a falatkák hatására – Yoda megtanulta, hogy beleüljön a dobozba. Lefeküdni sokáig nem volt hajlandó. Eleinte erre egy brutális módszert alkalmaztunk. Yodát felül beültettük, közben az oldalsó ajtón benyúlva kirántottuk a kutya lábait, majd befogtuk a száját egy falatkával. Élvezte.
Mégis, egyszerűbbnek bizonyul beültetni a kutyát és alul benyújtani neki egy falatkát. Egyből összekucorodott és egy gyors mozdulattak rá lehetett csapni a fedelet. A kutya ezt jobban szerette: rengeteget ehetett. Csak arra kellett figyelni, hogy, amíg a kis hordozóban pihen, meg ne hízzon. Mert akkor nem fért volna ki a dobozból.

Insert pet

Nincsenek megjegyzések: