2008. február 9., szombat

Útzár

Em
IMHO
Originally uploaded by ribizlifozelek

Elmentünk a kutyával sétálni. Mivel Amerikában vagyunk, kocsival mentünk Yoda haverjait megnézni. Yoda haverjai antilopok és nevükhöz méltón az Antilop-szigeten laknak.
Körbeautóztuk a szigetet, de a haverok elmentek valahova. Talán melegebb éghajlatra. Gondoltam, kicsit kerülve az Emigration Kanyon fele megyünk vissza. Hátha találkozunk a haverokkal. Eddig autópályákon és mellékutakon mentünk vagy 200 km-t. (Volt az 330 is.) Az utak makulátlanul tiszták voltak az elmúlt hónapokban lehullott pár méter hó ellenére. Ez az Emigration Kanyonba felvezető útra is igaz volt.
A kannyonba felkapaszkodó szakasz azonban tartogatott pár megletést. Tele volt az út szélén álló őzekkel. (Vagy szarvasokkal. Patásokkal, na.) Szerintem tele lett az agancsuk a hóval és el akartak stoppolni Kaliforniába.
A másik meglepetés nem kellett volna meglepetés legyen. Több helyre kiírták az úton, hogy az Emigration Kanyonba vezető út zárva van. Én azért reménykedtem a csodában, de itt már 30 km-re korábban kitett tájékoztatás korrekt volt. Tényleg le volt zárva a kanyon. Volt benne egy kis hó.

Road Closed

Nincsenek megjegyzések: