2009. április 28., kedd

Papa John's


Pizza
Originally uploaded by ribizlifozelek

Nemszeretem nap volt, ami rosszul sülhetett el, rosszul sült el. Annyira peches nap volt, hogy inkább nem is mentünk sehova és - megelőzendő a lakástüzet - nem is főztünk. Pizzát rendeltünk.

A Domino Pizzától mostanában nem rendelünk semmit, a Papa John's viszont többször is bevált. A választások éjszakáján is azt ettünk. Az online rendelés leadása után tíz perccel már kopogott is a pizzafutár az ajtón. A futár a borravalót is online kapta meg, úgyhogy csak beadta a dobozokat és ment is.

A dobozokat telenyomtatták mindenféle érdekességgel Papa John'sról. John a dobozon elmondta, hogy egyetemistaként egy pizzázóban kereste a betevőt és két dolgot szeretett nagyon: pizzát csinálni és furikázni Chevy Camarójával. Ahogy a dobozon olvastuk, a kettő nem ment egyszerre, eladta az autót és azóta pizzát csinál. (Gondolom, közben vett pár másik autót és nem ő csinálja az Egyesült Államok harmadik legnagyobb pizzaláncának az összes pizzáját.)

Papa John's

Papa John igazából a nem épp olaszos John Schnatter névre hallgat. Tizenötéves korától pizzafutárkodott, pincérkedett, majd a Camaro árából vett pár konyhai berendezést és elkezdett pizzát kiszállítani. Azt mondta, hogy a legjobb és legfrissebb alapanyagokból dolgozik - ezért a jelmondatért a konkurrencia be is perelte. Egyébként köszöni, jól van. A hálózatának több, mint háromezer boltja van és mindegyikből ilyen finomságokat szállítanak házhoz.

2 megjegyzés:

Ziebi írta...

Papa Johns a legjooobbbb :)) Mi még csak egyszer rendeltünk tőle, de nagyon elégedettek voltunk. Mondjuk nálunk eltelt harminc perc is mire megérkezett, de ugye mi fent lakunk a hegyen. DE a pizza kifogástalan volt. :)

ribizlifozelek írta...

Papa John's a kedvenc.