2009. január 23., péntek

Cancel


Hello, my name Yoda is
Originally uploaded by ribizlifozelek

Yoda kíváncsi. Yodának mindent tudnia kell. Yoda nem akar lemaradni semmiről.

Amint egyikünk matatni kezd a beépítettszekrényben, a Mester hírtelen eltűnik és megjelenik a lábai között és figyel. Ha a mosogató aljában új papírtörölköző hengert keresünk, a lovag egyszercsak a vállunk felett kukucskál be a vegyifegyverrktárnak is beillő tárolóba.

Secret Chemical Depot of Saddam Hussein

Aming kinyitjuk az előszobai szekrény ajtaját, hogy cipőt vagy szemeteszacskót vegyünk elő, Yoda ott terem és figyelemmel kíséri az eseményeket.

A mester főzéskor minden kézmozdulatunkat lesi, nem lehet úgy tormás ökörfarkat készíteni, hogy Yoda ne figyelje behatóan legkisebb moccanásunkat is. Biztos vagyok benne, hogy még pár hónap és magától bármit meg tud majd főzni.

A Szentélyek Szentélyét, a hűtőszekrényt áhítatos figyelem övezi. Nem lehet úgy kinyitni a Szentély ajtaját, hogy ne materializálódna mögöttünk a Jedi lovag. Ül és néz. Attól félünk, egyszer bele fog zuhanni a hűtőbe.

Fridge

A legizgalmasabb mégis az, ha valami van a kezünkben. Azonnal tudnia kell róla, mi az. Csak nézi az ismeretlen tárgyat nagy szemeivel és próbál rájönni, mi lehet az. Rájöttünk, sokkal egyszerűbb mindig megmutatni azt a valamit Yodának, hogy megszagolhassa. Kézkrém, csavarhúzó, szöges doboz, CD, szivacs, könyv, kesztyű mind-mind érdekes tárgyak, amit ismerni kell és meg kell szagolni. Ha a tárgy érdektelen, nem ehető vagy rossz szaga van (mint például az összes kenceficének), Yoda megvetően végignyalja az orrát, eltüntetve róla a rossz szagokat. Cancel.
És már kutat is tovább.

Waiting for the dinner

3 megjegyzés:

Ziebi írta...

:DD

A hívatlan vendégeknél nem elég a szag. Ott kóstoni is akar :D

Névtelen írta...

Aranyos, milyen jó nálatok kutyának lenni ....

ribizlifozelek írta...

A villanyszerelonek kellemetlen, egett szaga van.