2009. január 1., csütörtök

Szilveszteri séta


Cold Night
Originally uploaded by ribizlifozelek

Délután, csakúgy, mint tavaly beugrottunk körülnézni a központba.

Természetesen nem számítottunk perzsgőspohárral tobzódó, pöfékelő mormon hordákra, de azért meglepett a belvárosi nyugalom. Sokan voltak, de jórészt sétáltak, miséről jöttek, misére mentek, koncertre vártak.

El lehetett menni bulikba, ahol a belépú lefizetése után vásárolni lehetett sátrakban ennivalót. Falatkákat az utcán is árultak: hotdogot (pulykából), forró csokit és szendvicset. Meglepő volt, hogy egy hotdogért (pulyka) két dollárt kértek, csakúgy, mint egy forró csokiért.

Dynamic shot

Nem dobáltak petárdákat, nem vezettek mint az őrültek, mentek a koncertekre, az emberek köszöngettek egymásnak. Igaz, egy olyan helyen, ahol bárkinek lehet lőfegyvere és bármikor kedvére lövöldözhet vele, nehéz az élvezeti szintet pár vacak petárdával fokozni.

Az embereket leginkább Yoda hozta lázba, mindenki a kutyával haverkodott, aki büszkén feszített kék kabátjában és piros topánkáival.

Hófehéren világított a Hold. Hideg volt. Még sétáltunk egy kicsit a Temple Sq-en, majd hazamentünk lencsézni, végül lelkiismeretes polgárként a hétköznapokon megszokottnál jóval hamarabb aludni tértünk.

New Year's Eve

Nincsenek megjegyzések: