2009. január 10., szombat

A Liberty Park ördöge


Window sticker
Originally uploaded by ribizlifozelek

Yoda szokás szerint elvitt minket a Liberty Parkba, ahol sétáltunk egy kicsit. Sütött a nap, nagy volt a hó és sétáltunk és megláttunk egy új, nagy és fehér terepjárót. A terepjáró teljesen be volt függönyözve, egyáltalán nem láttunk be az ablakok mögé.

Az autó viszont tele volt ragasztva matricákkal. Elolvastuk őket. Minegyik matrica ugyanazt mondta: Ha kényszerítenek arra, hogy sátánista légy, lázadj fel!

Az amerikaiak szeretnek autóikra ragasztott matricákkal kommunikálni egymással. Láttunk már pár agyonragasztózott autót. (Érdemes kinagyítani az alábbi képet.)

Communication

Ez a szöveg azonban meglepő volt. Találgattuk is, hogy mi lehet a teljesen lefüggönyözött autóban. Természetesen első gondolatunk egy antisátánista szekta menekülő ügynöke volt. A második egy, a helyi elmegyógyintézetből megszökött ápolt.

Liberty Park

A fura autót idővel el is felejtettük, amikor Yoda pár nappal később ismét elvitt minket a parkba. Az autó pedig ugyanott állt, lefüggönyözve.

Meglepődtünk. Amikor aztán egy talpig feketébe öltözött nő lépett ki belőle, megfagyott a vér az ereinkben. Yoda a lézerkardja után tapogatózott.

Light saber

Nem tudtuk hova tenni a hölgyet, aki megigazította sminkét a külső tükörben és elindult sétálni. Ahogy Yodával olvasgattuk a bokrokat, láttuk, hogy a Fekete Hölgy kétszer körbesétálja az óriási parkot. Lehet, rejtőzködő sátánistákat keresett.

Nincsenek megjegyzések: