2009. január 2., péntek

Rémségek óriási boltja


Enormous Shop of Horrors
Originally uploaded by ribizlifozelek

Elmentünk belet venni. Karácsonyra kaptam egy kolbásztöltő készséget. Egy gyakorló hentestől (akinek sikeresen visszaszerelték félig levágott ujját) azt a tippet kaptuk, hogy a Cabelában van bél.

Mint kiderült, a Cabelában nemcsak bél van.
Tömeg is volt. Hosszú percekig keringtünk a parkolóban, mire találtunk egy helyet. Látszott, ide is begyűrűzött a gazdasági válság, mert már parkolóhely sem volt.

A Cabela egy óriási halász-vadász-madarász bolthálózat, ami múzeumi színvonalon mutat be mindent, amit csapdába lehet ejteni, ki lehet fogni vagy le lehet lőni. Esetleg is-is.

RUN!

A hatalmas csarnokban akváriumok és kitömött állatokkal teli hegyek vannak. A hegyek és akváriumok körül van minden, amiről egy halász-vadász-madarász álmodik. A gun library-ban a megunt puskákat lehet csereberélni, de lehet új puskát is venni. Sörétest, golyósat. Vagy akár szarvasvadász-íjat.

Born to be wild

Nemcsak fegyvert lehetett itt venni: kínáltak mindenféle természetjáró felszerelést és vadkacsa formájú postaládát és sapkát. Beef jerky jávorszarvasból.

Találtunk egy remek kis ébresztőórát is. Vadpulyka formája volt és a kívánt időben kétféle vadpulyka és egyféle túzokrikoltással ébresztett. Ha a vadász felébredt, egy ravasz formájú gombbal kapcsolhatta ki az órát, ami ezt egy sörétespuska hangjával nyugtázta.

Természetesen bél is volt. Megvettük és elhúztuk a belünket.

Salt Lake Valley

2 megjegyzés:

Peter Barabas írta...

Erről a helyről még mesélned kell :)

CSak úgy zsírt véletlenül nem árulnak? :)

ribizlifozelek írta...

Zsir van a Walmartban, csak oriasi dobozban.
El se merem kepzelni, ki veszi es mit csinal belole.